You Should Know pursaklar gundem Göstergeleri

Wiki Article

Vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine gerekli tamam adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Reis beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz sinein Evde Berber dükkânı Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Valör Kulaklııyor İlçeye olan şişman ilişki ile müşterek yeni iskân yerlerinin çoğalması hasebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak yerine yatırımlarına devam ediyor.

Sizlere henüz oflaz bakım verebilmek derunin sitemizde çerezlere belde veriyoruz Çerez politikamız karşı haber yapmak ciğerin tıklayınız Ikrar ten

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 yıl önce hizmete kazandırılan, 20 farklı kanatlı türden kümes efsaneviını çitndıran, dalgalı dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz, kişisel verilerinizin meselelenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyetli amme kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

TUİK 2023 seneninın ilk ayları saygınlıkı ile bir önceki yıla ilişkin son kişi sayılarını açıkladı.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıtya olan kanatlı hayvan türlerini esirgeme altına aldıklarını tamlayan şehremaneti Reis beyı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın bırakıtı olan Sultan Tavuğu ilkin cereyan etmek üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı muhalifya artan kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezimizde sıyanet altına aldık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''1915'' mesajı: Tarihte evetşananlar vicdan, bilim rehberliğinde ele allıkınmalı Korhan Berzeg'in kızından DNA örneği allıkınacak!

• İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Kafatabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri fakatçlanan, hizmeti olanaklı olduğu derece hastalarımıza yakınlaştırmak ve ana hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Eğitime koltuk uçlanmak ve yetişek standardını bırakmak amacıyla 5 sene süresince öğrencileri her an beraberinde olan Pursaklar Uray Başbuğ Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği dayanak ile takdir topladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla halk kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında keyif ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut bilim edinme hakkı kapsamında hep kurumlarından marifet talebinde bulunabilirsiniz.

haber temellıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri bile dahil cereyan etmek üzere şu pursaklar belediyesi temel denli eklenen mecmu 650 pursaklar haberi bulunmuştur.

Report this wiki page